Manier om automatische updates voor een Outlook-account in te schakelen

Outlook is een gratis e-mailaccount waarmee u op een meer systematische en beheersbare manier e-mails kunt verzenden en ontvangen. Deze app geeft over het algemeen regelmatig updates uit om zijn gebruikers gemak te bieden en het is erg belangrijk om deze updates bij te houden. In dit stukje informatie leert u de gemakkelijkste methode om automatische updates voor het specifieke account in te schakelen door enkele eenvoudige stappen te volgen. Als u zich toch zorgen maakt over een andere vraag met betrekking tot dit account, hoeft u alleen maar het Bellen Outlook nederland te bellen volgens uw wil en de gewenste tijd.

De stappen om te kiezen voor het inschakelen van de automatische updates voor het specifieke e-mailaccount zijn als volgt: -

  • Allereerst moet u naar uw account navigeren nadat u uw gebruikersnaam en wachtwoord correct heeft ingevoerd en vervolgens op het tabblad "Bestand" tikken.
  • Selecteer de optie 'Office-account' in het navigatievenster en kies 'Update-opties' op het scherm,
  • Als de automatische functie nu is uitgeschakeld of uitgeschakeld, moet u op de optie ‘Updates inschakelen 'klikken.
  • Uiteindelijk zul je weten over de updates als en wanneer ze het publieke domein zullen benaderen.

Dit zijn de algemene tips of de punten die in acht moeten worden genomen bij het inschakelen van automatische updates voor uw e-mailaccount. Als deze stappen echter niet de gewenste resultaten opleveren, neem dan gerust contact op met de experts door op uw gemak contact op te nemen met het Outlook Klantenservice. We verzekeren u dat er nooit zo'n vraag is gekomen die onopgelost bleef door onze professionele technici en daarom hoeft u zich zoals altijd geen zorgen te maken over de authenticatie van de oplossingen. Dus aarzel niet om met ons te praten via de communicatiemethode van uw voorkeur, terwijl we werken voor uw welzijn en niet om ook geld te verdienen zonder na te denken over winst of enige vorm van winst.





Comments

Popular posts from this blog

Gids om foutcode oxcoooooo5 gemakkelijk in Outlook-account op te lossen

Snelle begeleiding voor het instellen van een herinnering in Outlook

Snelle richtlijnen om een ​​herinnering in te stellen in Outlook