Wat is het proces om een ​​Outlook-account te verbinden met Hotmail?

Outlook is de meest professionele e-mailapp die door Microsoft is ontworpen om de e-mailervaring te verbeteren van miljoenen gebruikers die de specifieke site vertrouwen voor het voltooien van hun e-mailtaken. Er zijn zoveel functies in deze app en om ze te leren, wordt het belangrijk om de begeleiding van de experts te vragen. Dit is de reden waarom de meerderheid van de gebruikers vragen heeft gesteld over het op een gemakkelijke manier verbinden van hetzelfde account met een Hotmail-account. Als u zich op een of andere manier zorgen maakt over deze bezorgdheid of een andere vraag die aan dit account is gekoppeld, hoeft u alleen maar het Bellen Outlook nederland onmiddellijk en onmiddellijk te bellen.

De stappen om te kiezen voor het verbinden van beide accounts worden hieronder besproken: -

  • Allereerst moet u op de startknop klikken en "Microsoft Outlook" in de zoekbalk typen en op het e-mailaccount uit het resultaat klikken.
  • Na het opstarten moet u de opstartwizard starten en vervolgens op de knop “Volgende” klikken onderaan rechts in het venster.
  • Vink nu de cirkel naast het scherm aan en vink vervolgens "Handmatig serverinstellingen configureren" linksonder op het scherm aan.
  • Zorg ervoor dat u het Hotmail-e-mailadres invoert en de naam opgeeft die u wilt toewijzen, gevolgd door op de ok-knop te klikken.

Dit zijn de tips die moeten worden onthouden, zodat een persoon gemakkelijk beide accounts kan verbinden. Vindt u deze stappen niet zo handig, bel dan gerust naar het nummer van Outlook Klantenservice. We begrijpen volledig dat uw tijd en geld van groot belang zijn, daarom behandelen we uw zorgen altijd als onze hoogste prioriteit. Raak dus niet in paniek en neem contact met ons op volgens uw voorkeur. Onze medewerkers zorgen voor de beste en innovatieve oplossing direct nadat ze uw probleem hebben leren kennen, zonder enige vertraging in het proces te veroorzaken. We verzekeren u dat u uw probleem zeker als onze belangrijkste taak behandelt.

Comments

Popular posts from this blog

Gids om foutcode oxcoooooo5 gemakkelijk in Outlook-account op te lossen

Snelle begeleiding voor het instellen van een herinnering in Outlook

Snelle richtlijnen om een ​​herinnering in te stellen in Outlook