Een eenvoudige handleiding om op te lossen wanneer automatische installatie mislukt in Outlook?

Outlook kan gemakkelijk worden gelabeld als het meest professionele en handige e-mailaccount dat de grootste voorkeur is geworden van de gebruikers die hun e-mail meestal voor professionele doeleinden gebruiken. Hoe uitstekend een applicatie ook is, het tegenkomen van problemen gaat hand in hand bij het gebruik van een e-mailaccount van het moderne tijdperk. Hier, in dit stukje informatie, gaan we vooruit om het mislukken van het automatisch instellen in het opgegeven e-mailaccount te bespreken, dat alleen kon worden verholpen door handmatig een account in te stellen.Contact met Outlook is de beste manier als u ook van plan bent om de problemen met uw mailaccount direct en direct te verhelpen.

De stappen die moeten worden genomen om het bovengenoemde probleem op te lossen, worden hieronder besproken: -

  • Allereerst moet u het bestand kiezen dat aanwezig is onder accountinformatie en ervoor kiezen om een ​​accountoptie toe te voegen die op het scherm knippert.
  • Ga nu naar de geavanceerde optie en klik op de optie laat me mijn account handmatig instellen, gevolgd door ook de optie POP of IMAP te kiezen.
  • Zorg ervoor dat u het wachtwoord voor uw account opgeeft, selecteer de verbindingsoptie en kies vervolgens de accountinstelling als de installatie mislukt.
  • Ten slotte moet u de gegevens van uw account bijwerken die door de e-mailprovider zijn verstrekt en ervoor kiezen om verbinding te maken om een ​​e-mailaccount te gaan gebruiken.

Dit zijn de instructies die moeten worden opgevolgd bij het oplossen van het probleem dat in de eerste regels wordt vermeld. Als u zich zorgen maakt over een ander probleem dat met dit account te maken heeft, hoeft u alleen maar het Contact Outlook Klantenservice te bellen. Het is onze taak om de urgentie van uw situatie en de waarde van uw tijd te begrijpen.Daarom behandelen we uw probleem als onze hoogste prioriteit, ongeacht hoeveel moeite het kost. U kunt ons bereiken via live-chats, telefoontjes en e-mails op basis van uw gemak zonder verdere vertraging te veroorzaken, omdat dat een meer problematische situatie voor u en uw e-mailaccount zou kunnen creëren.


Comments

Popular posts from this blog

Gids om foutcode oxcoooooo5 gemakkelijk in Outlook-account op te lossen

Snelle begeleiding voor het instellen van een herinnering in Outlook

Snelle richtlijnen om een ​​herinnering in te stellen in Outlook